Среда, 21 Ноември 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Видео: Танц за сите времиња

Украински танц кој мора да се погледне. Да ти е мерак да ги гледаш но и да имаш срце да ги изгледаш до крај, таква беше нашата реакција.

Уживајте со овие двајца млади танчари.