Среда, 21 Ноември 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Видео: Музиката навистина ги прави луѓето посреќни

Дека музиката претставува универзален јазик кој не познава граници, покажува и оваа видео снимка која доаѓа од Мозамбик.

Во описот на видеото кое е поставено на YouTube пишува дека на жителите на Африка им е потребна само музика за да бидат среќни.

Видеото прикажува луѓе од сите возрасти, од деца до стари лица, кои среќно играат на песната која ја слушнале првпат во животот.