Среда, 21 Ноември 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Слушнете ја-има само 13 години

Бијонсе доби наследничка, вака објавија сите медиуми откако се појави 13-годишната Рејчел Кроу се појави на сцената на американскиот „Х-Фактор“.

Девојчето со ангелски глас било малтретирано како дете, а се родила во семејство на зависници. Подоцна е посвоена, а приказната за тажното детство ја раскажала жената која ја посвоила.

 

-Родена е во куќа на зависници од крек каде многу ја малтретирале, но се чини дека тоа не влијаело претерано на неа. Никогаш не гледа на минатото со тага. Гледа на тоа како на искуство кое ја направи личност каква што е денеска - рекла нејзината мајка Барбара која ја посвоила додека Рејчел имала шест месеци.