Петок, 21 Септември 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со испечатени реплики

Објективот на „Фокус“ улови една од пратеничките на ВМРО-ДПМНЕ со спремна реплика испечатена на лист. На ваков начин пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и денеска ја одолговлекуваат конститутивната седница на која треба да се избере претседател на Собранието.

 

ФОТО: Томислав Георгиев