Среда, 21 Ноември 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Горивата поскапуваат од полноќ

Нови цени на горивата. Регулаторната комисија за енергетика одлучи, бензините поскапуваат за половина денар. Еуросуперот 95 од полноќ ќе се продава за 67 денари, 98-цата за 69 денари.

Новата цена на дизелот ќе биде повисока за 1,5 денари. Наместо 52,5, ќе чини 54 денари. Нема промена во цената на екстра лесното масло и мазутот.