Вторник, 23 Октомври 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Како Google ни го честита Божиќ

Оваа година и Google го одбележа Божиќ на својата насловна страна.

Не ни го четиташе посебно Божиќ, туку сите празници. Без кирилично писмо или со некој посебен божиќен мотив, но сепак со добри намери Google на свој начин го честиташе најголемиот христијански празник.

Божиќните обичаи се разликуваат, па веројатно поради тоа Google поставил честитка која ќе биде подеднакво прифатлива за сите кои денеска слават.