Петок, 21 Септември 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Хит на интернет: Откријте колку сте убави!

Ако отсекогаш ве инересирало колку сте убави и колку години би ви дал некој врз основа на вашиот изглед, може да ви помогне новата страница „Faces“.

Користењето на страницата е многу едноставно. Потребно е само да ја прикачите вашата фотографија и по кратка анализа ќе добиете одговор колку навистина сте згодни.

Креаторите на страницата тврдат дека вчитаните фотографии не ги задржуваат и дека резултатите не треба да ги сфатите премногу сериозно, бидејќи убавината секој различно ја перципира.