Вторник, 23 Октомври 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Samsung: Реклама за паметен часовник (Видео)

Samsung ја објави празничната реклама за својот Galaxy Gear „паметен“ часовник.

Часовникот кој во Америка се продава по цена од 290 долари, има можност да се синхронизира со другите производи на Samsung со помош на Bluetooth технологијата.

Тоа значи дека со негова помош можете да водите разговори, да фотографирате и да слушате музика.

Samsung одлучил овој производ да го промовира во Божиќна атмосфера за да покаже што се може новиот часовник.