Вторник, 23 Октомври 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Најубавото место на светот: Дворот на изгубените

Погледнете го дворот кој гласи како најубаво место на светот. Природата овде била многу дарежлива, а заедно со човечката рака ова место стана вистинска атракција.

Се наоѓа во Велика Британија и е едно од најмистериозните места во светот. Доаѓаат посетители од целиот свет веќе 400 години. Цената на влезницата за овој двор изнесува околу 20 евра, но вреди секој цент. Погледнете...