Вторник, 23 Октомври 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Внимание! Не е за оние со слабо срце! (Видео)

Алекс Хонолд е познат по искачувањата по високи карпи и тоа без никаква безбедносна опрема.

Овој пат, се качува со својот препознатлив стил по речиси 500 метри висока карпа во Мексико.

Снимката која ја замрзнува крвта во жилите е само мал дел од филмот за искачувањата на Хонолд, кој наскоро премиерно ќе биде прикажана на YouTube.

Погледнете како овој авантурист се носи со ситуациите во кој секој чекор може да биде пад во смрт.