Понеделник, 22 Октомври 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Колку задници на едно место: Славната актерка режираше брутално секси реклама (Видео +18)

Пенелопе Круз повторно се врати на режијата. Во тоа и помогнала екипата од Agent Provocateur, за кои ја режирала рекламата. Во неа голем број секси манекенки парадираат и танцуваат облечени во долна облека од новата есенска колекција, а и самата Пенелопе се појавува во неколку кадри.

Ова е вистински семеен проект, бидејќи нејзината сестра Моника е заслужна за дизајнот. Ова не е прв пат актерката да соработува со познатиот бренд, таа веќе претходно за нив направи подеднакво секси реклама.

Погледнете го видеото и проценете дали е Пенелопе добра режисерка. Секако, ако успеете да се концентрирате на режијата покрај толку секси задници на едно место.