Вторник, 23 Октомври 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Само за дамите: Згодни манекени кои ќе ви го одземат здивот

Австралиската компанија „AussieBum“ е една од најпознатите и најпопуларни модни куќи која произведува долна облека и костими за капење за мажи.

Тие внимателно ги избираат манекените кои ќе ја претставуваат нивната компанија. Манекените се мускулести, харизматични, насмеани додека ја работат својата работа.

Дами уживајте...