Понеделник, 22 Октомври 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Типување за 10 февруари 2013

Фама денеска ги нуди следните типувања. Со среќа на сите!!!

Palermo Pescara 1
Inter Chievo 1
Ath. Bilbao Espanyol 1
Galatasaray Antalyaspor 1

Коефициент: 6,90